martes, 20 de enero de 2015

Actividade 7


1.Descrición da actividade


Debido á gran variedade de establecementos que se poden encadrar,establecemos un conxunto de características comúns para simplifica-lo estudio.

2.Características básicas da empresa.
ver cadro na actividade




3-¿Cómo é o mercado dese negocio nesta zona?

Abundante. Sobre todo na rapazada,que buscan un lugar de ocio e de relacionarse.

4-Tipos e características dos clientes.

Xente nova,que non sea barulleira,que manteña as formas,con ganas de festa pola noite. Polas mañás convén máis a xente adulta,para os desayunos. Familias para a hora de cociña aberta.Pola tarde, xente que vaia a traballar ou que xa o remataran.

5-Empresas competidoras

Os bares,pubs ou cafeterías cercanas.Sempre hai que ter o local ben situado e buscar a zona donde haia máis do sector.Pois as empresas competidoras poden facer beneficio,pois a xente sempre lle gusta saír dun e entrar noutro,as renovacións...Podría resultar prexudicial,a causa de varios factores,como o trato,os pinchos,as ofertas...

6-Características dos provedores.
O proveedor ten que ser o que ofreza máis calidade por menos precio.Os que se lle pides algo,que sean rápidos ao traelo,e pouco a pouco ter confianza e mellores tratados.

7-Situación actual e perspectivas de futuro dese factor.
ver cadro na actividade

8-Marketing.

A)pódense ofrecer pinchos variados,sorteos de botellas ou cestas,ofertas en bebidas,como por exemplo:bebes tres pagas 2.
B)o precio que xe sae a ti cando lle compras ao proveedor,o precio noutros locais.
C)mediante as redes socias,carteis ou propaganda no periódico.

9-Instalacións.

A)a cafeteira se se deixa encendida pola noite,a tragaperras,o lavapratos, e algún que outro electrodoméstico de cociña.


10-Gastos anuais da actividade.

ver cadro na actividade
11.Previsión de ingresos anuais.
ver cadro na actividade

12.Resultado bruto de explotación.

ver cadro na actividade

13.Financiamento.

ver cadro na actividade
14.¿Qué formación deben ter os teus empregados?

Póde financialo o banco

O graduado,curso de hostelería e cociña.

15.¿Onde podes conseguir axudas para ese negocio?

A xunta ou o concello.

16.¿En que centro educativo poderías formarte para esa profesión?

Nun centro de FP ou sacando PCPI.


No hay comentarios:

Publicar un comentario